Когато колата е на едно място духа слабо , като тръгна духа доста добре и също забелязвам , че доста ми товари двигателя .Така ли е и при вас колеги
Известие
Collapse
No announcement yet.
Климатика духа слабо на място
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ewm Покажи съобщениеКогато колата е на едно място духа слабо , като тръгна духа доста добре и също забелязвам , че доста ми товари двигателя .Така ли е и при вас колеги
Вариант 1 не достатъчно фреон
Вариант 2 умиращ компресор
Принципно в движение винаги при обикновен климатик става по-студено заради обдухването на радиатора на климатика.
колкото до товарене ...ами винаги има...спомням си на една дизелова 147 на диното със всичко включено климатик, фарове, подгрявания, фарове даде -16кс по-малко
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеВ духането на вентилатора на вярвам да имаш разлика в спряло/движение положение.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=61045
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
Само, че колегите говорят за пуснати други енергопотрбления....
П.С. разбрах какво имаш в предвид.
Comment
-
аз мисля,че е абсолютно нормално това -колата да се спъва като в началото е доста по осезаемо,а за духането определено почва да духа доста по студено в движение-това е от вчера след обслужен климатик,ама на всичките ми коли с клима си е било така !Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеБрее, само при мен ли на място духа по-хладно, отколкото в движение?
получава се при някой климатици правят свръх налягане най общо казано и вместо студено прави топло
Comment
-
Ходих на климатикаджия със стенд. Всичко по него си е ОК. На място като работи температурата пада под 3*, в движение се покачва до 8. Загадка.
ПП: клапата за рециркулация е зацепена постоянно в положение външен въздух. Тази седмица ще я правя.
ПП2: Интересно ми е как заминаващ компресор би правил свръх налагане? Възможно ли е да е по-скоро от запушен дехидратор да речем?Last edited by b_angelov; d.m.y г., 20:28.
Comment
-
Първоначално публикувано от Daniboss Покажи съобщениеКогато фреона е по-малко,комресора товари повече двигателя.
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеХодих на климатикаджия със стенд. Всичко по него си е ОК. На място като работи температурата пада под 3*, в движение се покачва до 8. Загадка.
ПП: клапата за рециркулация е зацепена постоянно в положение външен въздух. Тази седмица ще я правя.
ПП2: Интересно ми е как заминаващ компресор би правил свръх налагане? Възможно ли е да е по-скоро от запушен дехидратор да речем?
Comment
-
Първоначално публикувано от Daniboss Покажи съобщениеКогато фреона е по-малко,комресора товари повече двигателя.
Comment
Comment